Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

حاج میثم مطیعی مداح اهل بیت در سالگرد درگذشت پدرش، با انتشار دلنوشته‌ای، یاد حاج محسن مطیعی را در چهاردهمین سالگرد عروج شهادت‌گونه‌اش منتشر کرده است. این دلنوشته همراه با تصاویری از جهادگر خستگی ناپذیر حاج محسن مطیعی تقدیم می‌شود.

حاج محسن متولد ٢٦ اسفند ۱۳۳۷ در سمنان بود، از کودکی به واسطه‌ی پدرش حاج کریم، با مسجد و روضه مأنوس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرش مداح اهل‌بیت بود. از آن پیرمردهای باصفا و انقلابی. از آن‌هایی که جوان‌ها در مسجد مثل پروانه دورشان جمع می‌شوند.‌

حاج محسن به نحو شگفت‌آوری درس‌خوان و نخبه بود. خصوصاً در ریاضیات. کارنامه‌های دوران دانش‌آموزی‌اش هنوز هست. جوانی‌اش را مانند برادران و دیگر دوستانش در راه تحقق آرمان‌های امام و پیروزی انقلاب اسلامی سپری کرد. از پخش اعلامیه گرفته تا شرکت در تظاهرات و جلسات سرّی با جوانان انقلابی.

قبل از انقلاب دانشجو بی رشته‌ی ریاضی دانشگاه گیلان بود و مسئول انجمن اسلامی دانشگاه. بعد از انقلاب که فرمان حضرت امام برای تشکیل جهاد سازندگی صادر شد، تصمیم گرفت ادامه‌ی عمرش را در خدمت به محرومان بگذراند. با رفقایش نشسته بودند به مشورت؛ گفته بودند فرقی نمی‌کند به چه عنوانی برویم. رفت جهاد و شد آبدارچی و نظافت‌چی جهاد گیلان.

در اداره به او می‌گفتند: محسن آبدارچی. نگفته بود دانشجو هستم. می‌گفت چایی که می‌بُردم، هر وقت کارم تمام می‌شد در جهت پیش‌برد امور، نظراتی هم می‌دادم. طولی نکشید که برو بچه‌های جهاد سازندگی گیلان به نبوغ و توان مدیریتی‌اش پی بردند. فهمیدند مسئول انجمن اسلامی دانشگاه است. جوان آبدارچی شد عضو شورای مرکزی جهاد استان گیلان. چند ماهی گذشت. فهمیدند اسمش در لیست ترور منافقین است. مخفیانه او را فرستادند سمنان. بعد از مدتی که در جهاد سمنان ماند، همسر و فرزندان قد و نیم قدش را برداشت و رفت سیستان و بلوچستان. تا سال ٦٨ آنجا ماند. همان‌جایی که امروز هم بعد از گذشت سال‌ها، چشم به راه مسئولی است که خودش را وقف مردم کند.‌

در کنار همه‌ی این هجرت‌ها برای خدمت به محرومان، همان ولی‌نعمتان انقلاب خمینی کبیر، بارها به عنوان سنگرساز بی سنگر به جبهه اعزام شده بود. هیچ وقت آرام و قرار نداشت.

سال ٦٨ به تهران منتقل شد. شد مسئول آموزش روستاییان در جهاد. ولی هنوز هم عاشق خدمت در سیستان و بلوچستان بود. محرومیت مردم حق‌شناس و صبور سیستان و بلوچستان آزارش می‌داد. برای مرتبه‌ی دوم در سال ٧٦ همراه خانواده به زاهدان رفت. دوست داشت آن‌ها را نیز به این سبک زندگی عادت دهد. تا سال ٨٠ سیستان و بلوچستان ماند و بعد برگشت تهران.‌

از همان اول انقلاب، مأموریت‌های متعدد و طولانی به نقاط محروم کشور، لمس سختی‌ها از نزدیک، هم‌دردی و کمک به مردم این خاک، جز جدا نشدنی شخصیتش شده بود.‌

خیلی زیاد به بیت‌المال حساس بود! یک انقلابی و ولایتمدار تمام عیار. خادم واقعی مردم بود و هیچ وقت از خدمت‌گزاری اش دست نکشید… مگر به مرگ شهادت گونه، در اثر تصادفی که در حین بازگشت از مأموریت در ٨ دی ماه ١٣٨٣ دفتر خدمتش را بست و او را بعد از سال‌ها انجام وظیفه و ادای دین به انقلاب، به آرامش ابدی دعوت کرد…

اگر برایتان زحمتی نداشت، برای شادی روح پدرم، حاج محسن مطیعی فاتحه‌ای قرائت کنید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اهل بیت مسجد پیروزی انقلاب دانشجو حضرت امام خانواده سبک زندگی سیستان و بلوچستان مرگ دی ماه دین شادی پدر پیروزی انقلاب اسلامی خانواده سیستان و بلوچستان مسجد پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۶۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی ظهر شنبه در دیدار با جمعی از کارکنان سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان که به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در محل سپاه استان، گفت: عنایت خداوند متعال و فکر و اندیشه بلند امام راحل سبب تشکیل و عزت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد.

وی اظهار کرد: تشکیل نهاد نمایندگی در سپاه خردمندانه و هوشیارانه بو د و فلسفه وجودی نمایندگی ولی فقیه در سپاه، ساخت یک سپاه معنوی با روحیه جهادی و انقلابی است. نماینده ولی فقیه در استان زنجان، گفت: سپاه مولود انقلاب و بسیج مولود سپاه است و این نهاد به دلیل عملکرد فکری و بصیرتی، نزدیک‌ترین نهادها به نظرات مقام معظم رهبری است.

خاتمی، به اقتدار و عزت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان، موجب عزت و سربلندی می‌شود اما عقب نشینی در برابر آنان مایه ننگ و ذلت است.

وی افزود: سپاه یک نهاد انقلابی همه جانبه برای حراست و حفاظت از دستاوردهای انقلاب است و پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند چرا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی مقدس است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با بیان اینکه امروز بالاترین سطح اقتدار و عزت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در کنار سایر نیروهای مسلح شاهد هستیم، تصریح کرد: سپاه در دوران دفاع مقدس و پس از آن خوش درخشیده و تمامی این فعالیت‌ها و خدمات رسانی می‌بایست برای نسل جوان تشریح و تبیین شود.

کد خبر 6089860

دیگر خبرها

  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف است
  • عکسی دیده نشده از رهبر انقلاب در سال های دور /برادر محسن هم بود
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد