Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز ۲۷ اردیبهشت مصادف با سالروز آسمانی شدن شهید رحمان دادمان است، شهیدی که از فعالان اعضای جنبش اسلامی بود و پس از پیروزی انقلاب به همراهی دانشجویان مسلمان در تسخیر لانه جاسوسی و برپایی انقلاب دوم نقش فعالی ایفا کرد. به مناسبت این روز، محمدمهدی دادمان فرزند این شهید بزرگوار دل‌نوشته‌ای را در وصف و فراق پدر شهیدش در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ شهید دادمان وزیر راه و ترابری دوره اصلاحات؛ در سال ۱۳۳۵ در شهر اردبیل دیده به جهان گشود و در ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۸۰ در حالی که جهت انجام ماموریت اداری خویش و بازدید از پروژه‌های وزارت راه و ترابری استان گلستان عازم این منطقه بود، در سانحه سقوط هواپیمای یاک ۴۰ همراه تعدادی دیگر از همراهان خویش به ملکوت اعلی پیوست.

محمد مهدی دادمان فرزند شهید رحمان دادمان در اینستاگرام نوشت:

هوالمحبوب

همه سال در میقات پر کشیدن و اوج گرفتن و رسیدنتان گرد هم می‌آییم تا رمز حضور جاودانتان، چشم و دل‌ها را بنوازد و جان‌های مشتاق ما را صفایی دوباره دهد. همه سال گرد هم می‌آئیم و به یاد می‌آوریم، بودن و نبودن‌ها تنها با نقش ابدی مهربانی و مردم داری و خلوص است که معنا می‌یابد.... امسال سال دیگریست!

گویی نقش تازه‌ای بر دست و بازویتان جوانه می‌زند، روحتان گویی به هم آمیخته و دستگیری و یاری هموطنان را فریاد می‌کند.  در دور و نزدیک بال می‌کشید و دل ما را هم با خود می‌برید.... امسال سال دیگریست! نقش تازه‌ای انگار به سرانگشتان اراده‌ی شما، نشانه‌ای شده تا ما را هم با خود به دور و نزدیک این خاک خیس خورده و مردمان بی خانمان و رنج کشیده از سیل آن رهنمون سازید. امسال سال دیگریست!

همدل و همنوا، سرخوش از هم‌آوایی با روح بلند عزیزانمان، رحمان و علی دادمان در سالگشت عروجشان، "سفره اندک" میزبانی از یاران همیشه همراه را تقدیم سیل زدگان عزیزی می‌کنیم که در انتظار همراهی و مهربانی جوانمردان این سرزمینند.

خانواده دادمان.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی دیدنی ها شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب از فساد جلوگیری می‌کند
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب باعث جلوگیری از فساد می‌شود
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • پایان فراق پدر کوچکترین سرباز ولایت از خطه علویان